Het springt misschien niet onmiddellijk in het oog op mijn site maar één van mijn belangrijkste activiteiten is het verzorgen van geluid/licht en muziek op bedrijfsfeesten en events georganiseerd door bedrijven. Dit is een zeer uiteenlopend iets en kan gaan van een eenvoudig feest voor 50 medewerkers tot het omtoveren van een saaie bedrijfshal tot een lounge en danstempel voor 4000 gasten.

Het vergt enige creativiteit om een vergaderzaal of cafetaria aantrekkelijk te maken maar we hebben er dan ook alles voor in huis. Lounge verlichting, inrichting en decoratie, truss constructies, meubelen, een speciale bar, geluid van hoge kwaliteit, you name it, we’ve got it… Wie is “WE”? Het materiaal wordt geleverd door Perfectsound, de verhuurfirma van Fred.

DJ hebben we. Check!. Materiaal hebben we Check! Wat dan nog? Misschien nog wat entertainment of animatie? Over de loop der jaren heb ik zeer veel mensen in de sector van entertainment leren kennen en heb ik met de meeste al samen gewerkt. Zoek je een zangeres, een jazzpianist of  liever een Metal band? Die kunnen we leveren. Wil je de kinderen van je werknemers of klanten vermaken? Een ballonplooier, een clown, een goochelaar of een batterij springkastelen? Ook hier kan ik in voorzien. Te weinig plaats en je zoekt nog een tent tussen 10 en 1000m2? Moet je extra toiletten of misschien verwarming hebben? Got it!. En dat allemaal van een basis tot een luxe-uitvoering.

Door de jarenlange ervaring ben je ook gerust dat de organisatie perfect verloopt. Alles wordt tijdig geïnstalleerd, alle modaliteiten (elektriciteit, water, veiligheid,…) worden afgedekt, no worries. Bij mij ben je aan het juiste adres.

Blog