We zijn Januari, traditioneel een drukke maand voor aanvragen van DJ’s op trouwfeesten. Elk jaar opnieuw hoor ik dezelfde vragen in deze periode: “We hoorden je 8 maand geleden op het feest van X en we zouden je graag willen als DJ, ons feest is binnen 3 maand”…. Vaak ben je al te laat. Er komt dan geregeld ook wel de vraag “kan je je alsnog vrijmaken of kan je op dat ander feest geen andere DJ zetten?” Uit principe doe ik dat niet.

Net zoals een zaal moet je een goeie trouwfeest DJ tijdig boeken. Boekingen 18 maand voor datum zijn niet ongewoon, 1 jaar tot 8 maand op voorhand zijn aan te raden. Valt je datum in de drukke periode (tegenwoordig is dit Mei – begin Oktober) dan is een boeking van minder dan 6 maand voor het huwelijksfeest al gevaarlijker, de kans dat je keuze DJ al bezet is wordt groot Boek je 3 maand of minder op voorhand dan moet je echt wel geluk hebben om een DJ te vinden, zeker die van je keuze.

Over de afgelopen jaren heb ik een uitgebreide lijst van goeie Huwelijksfeest DJ’s opgebouwd en heb ik vaak alternatieven maar toch zijn er elk jaar data waarop het heel, heel erg moeilijk is.

Aarzel niet en vraag daarom zeker al je info.

Blog