Dit is een vraag die ik vaak hoor, maar meestal te laat. Ik kan natuurlijk niet voor anderen spreken maar 4 weken voor een huwelijk nog vragen is te laat, veel te laat. Trouwfeesten zijn dan ook meestal op zaterdag op een zaterdag en bijna allemaal in de periode Mei-September waardoor de keuze eerder beperkt is.

Indien je gekozen hebt om je huwelijksfeest in deze periode te laten vallen dan reserveer je best het einde van het jaar daarvoor of ten laatste januari van het jaar zelf. Informeer je daarna dan is de kans op een goeie DJ eerder klein.

Vrijdagen zijn meestal iets makkelijker maar ook daar kan je best niet te lang op wachten. De periode September tot April is niet de trouwfeest-periode en daar kan je wat later zijn. Maar ook hier kan je beter niet te lang wachten, de periode december tot februari vult zich doorgaans op met personeelsfeesten.

Het blijft dus zeker een goed idee om voldoende vroeg om zoek te gaan naar een DJ voor je feest want het zou jammer zijn dat je 2 jaar op voorhand je zaal en je feest zit te plannen om dan, last minute, je DJ te boeken en te moeten nemen wat er nog vrij is.

Blog