Confetti Set | Trouw DJ

Wil jij je trouwfeest op eenvoudige wijze toch net iets meer geven? Ga dan voor een confetti set. Confetti “shooters” zijn er met een zeer eenvoudig manueel afvuurmechanisme of een high-tech afstandsbediening. Met confetti krijgt jouw moment iets magisch, net wat je zoekt voor de apotheose van de openingsdans. Niet alleen de traag neerdwalende confetti maar ook de “bang” waarmee de perslucht de confetti afschiet trekken de volle aandacht van je gasten. Ook op andere feesten of op fuiven zorgt de knal samen met het flikkerende effect van confetti voor een echt WOW-effect.

De confetti bestaat uit papiertjes van 5cm x 2,5cm en laat zich droog heel eenvoudig verwijderen (met borstel). De confetti is ook vuurvast.

MANUELE set

Deze set bestaat uit 2 lange buizen confetti met kleur naar keuze (meestal worden zilveren, goude of witte metalic confetti genomen). Met een “draai” aan de onderzijde van de buis  wordt de confetti afgevuurd. Deze vliegt vervolgens een 3 a 4m ver/hoog en komt dan naar beneden gedwarreld. De buizen dienen door een zelf te voorziene persoon afgeschoten te worden.

AUTOMATISCHE SMALL set

Deze set volgt hetzelfde princiepe als de manuele set maar hierbij wordt de confetti automatisch afgeschoten. 2 lanceerders met elk 3 ladingen en afstandsbediening voor gebruik bij openingsdans, dessert en tijdens het dansen of op een ander tijdstip naar keuze.

AUTOMATISCHE LARGE set

Ook hier hetzelfde princiepe maar nu 6 lanceerplatformen met elk 3 ladingen en afstandsbedieningen. Geschikt voor grote locaties of te monteren in de grote verlichtingssets (zie mogelijkheden)

TAFELCONFETTI set

Wil je de gasten helemaal uit de bol laten gaan? Deze doos bevat 24 stuks handconfetti en slingers (gemengde kleuren afgeschoten met een veer en niet met perslucht) die je kan uitdelen aan de gasten. Betrek ze helemaal in je feest en laat ze zelf de confetti afschieten.

Uncategorised