parkett_small

De DJ die je bedrijfsfeest tot een overdonderend succes maakt is een DJ die weet dat een een bedrijfsfeest een andere aanpak vraagt dan pakweg een bruiloft. Als DJ voor een bedrijfsfeest kijken we, net als op een huwelijksfeest, eerst wie ons publiek is. Is het het topmanagement van een grote multinational, zijn het de arbeiders van een bepaalde vestiging, welke talen worden er gesproken, is er een bepaalde culturele achtergond, zijn het de werknemers met of zonder partner, welk imago heeft het bedrijf, is het een gemengd publiek of zijn het hoofdzakelijk dames of misschien wel heren, … Op basis hiervan zal de aanpak anders zijn, bepaalde stijlen muziek komen meer of minder aan bod, de muziek wordt internationaler, neutraler, jonger of ouder.

Met de verantwoordelijk bij de organisator van het bedrijfsfeest bespreken we de muziekkeuze van de DJ samen met de keuze voor het materiaal. Wordt het eenvoudig of dienen we voor een WOW effect te zorgen omdat dit bij het imago van het bedrijf past en er klant verwacht worden. Materiaal voor toespraken of presentaties worden geplaatst indien nodig. We bespreken ook start en einduur.

Indien één van de DJ standaardformules niet toereikend is voor het bedrijfsfeest of company event dan wordt een offerte met voorstel en prijzen gemaakt. Eventueel bezoek we op voorhand al de in te richten ruimte. Wij hebben ons eigen materiaal en onze eigen techniekers voor plaatsing en bediening. Onze referenties tonen welke bedrijven ons al kozen als DJ op hun bedrijfsfeest.

Vraag uw offerte voor de Bedrijfsfeest DJ of de formule op maat aan via het contactformulier. Wij nemen meestal binnen een werkdag nog contact met u op.

Uncategorised