DJ Trouw - Openingsdans
DJ Trouw – Het magisch moment van de openingsdans
DJ Trouw – Het magisch moment van de openingsdans

Trouw DJ of DJ op een trouwfuif zijn is een kunst apart; een modern swingend feest maar toch voor elk wat wils zonder er een pensenkermis van te maken. Bij mij ben je aan het juiste adres. Maar hoe weet jij of ik de juiste Trouw DJ voor je is? Ik heb hier wat interessante dingen voor je.

Eerst kan je best checken of er een “klik” is met je DJ, check daarom wat je mag verwachten van de DJ op je Huwelijksfeest. Dat is naar je smaak? Goed, dan is het tijd om de stijl van je trouwfeest DJ (Muziek en manier van spelen) te checken. Doe dit door naar een Live DJ Mix opname te luisteren en wil je zien wat dit geeft op de dansvloer bekijk dan deze video opnames van mezelf als DJ op een trouw of ander feest. Lees zeker ook even de Tips voor het plannen van het dansfeest op een trouwfeest.

Nog steeds mee? Dan wil je zeker weten wat de mogelijkheden en de prijzen zijn. Alle DJ formules van een DJ zonder geluidsinstallatie tot een grote Set voor honderden gasten zal je er vinden. Eenmaal je voorkeur gevonden dan ga je naar de contact pagina om te boeken, dit is onze methode van werken. Heb je nog vragen, en je kan die niet vinden tussen de veelgestelde vragen, Dan bel je ons best evn op 0483 510 393 of stel je  vraag aan de trouwfeest DJ via mail [email protected]

Ah ja, je wacht niet te lang, het aantal beschikbare dagen is beperkt en je bent absoluut niet de enige met interesse.

Uncategorised