Fotostand aan Superprijs!

Opwindend nieuws!
Vanaf vandaag kan je bij ons ook terecht voor een extra troef op je party! Wij bieden je voortaan niet alleen super DJ’s maar ook Fotostands aan van fotostand.be. Dit is één van de meest populaire Fotostands in België. Superfoto’s en eeuwige herinneringen aan je feest. Fotostand.be levert een zeer goed product en ze doen het aan de beste prijs op de markt.

MAAR, samen bieden Fotostand en Fred Verhoeven meer want als je nu bij Fred Verhoeven een Fotostand bestelt samen met je DJ formule(*) dan krijg je hem niet alleen de prijs van 360€, je krijgt het transport en de installatie er nog eens gratis bovenop!

Wat is een Fotostand?

Heel eenvoudig. Je gasten drukken op het scherm om te beginnen. Ze nemen een pose aan en vervolgens maakt de camera drie foto’s, telkens met een paar seconden tussen.  Daarna worden de foto’s afgedrukt op twee strookjes met telkens drie foto’s: een mooi aandenken voor thuis of voor in je gastenboek.

Wat zit er bij de Fotostand?

  • Huur van de fotostand voor een hele dag (of nacht)
  • 400 x 2 strookjes afdrukken (goed voor 1 fotosessie per minuut, 6 uur lang)
  • De digitale foto’s worden achteraf bezorgd via een hyperlink.
  • De huur van verschillende gadgets – Pruiken, hoeden en gekke attributen zijn in de prijs inbegrepen en worden standaard verhuurd. Een foto maken zonder glimlach? On-mo-ge-lijk!
  • De keuze uit verschillende lay-outs of een eigen ontwerp.

Je kiest zelf de lay-out van de fotostrips. Ofwel maak je zelf een achtergrond, ofwel geef je richtlijnen en materiaal (een logo, bijvoorbeeld) en dan maken wij op basis daarvan – helemaal gratis – een lay-out.
De achtergrond van de twee strookjes kan er verschillend uitzien, maar op beide strookjes komen bij het afdrukken dezelfde drie foto’s.
Je kunt bv ook een tekst toevoegen aan je print, om het aandenken te personaliseren of voor de branding van je bedrijfsevenement.
De layout van de de strookjes is dus volledig aan te passen aan jouw event of feest. De achtergrond afbeelding, een logo en eventueel tekst naar keuze worden onmiddellijk in hoge kwaliteit afgedrukt.

Strookjes worden altijd in twee exemplaren afgedrukt door de fotostand

Op één strookje staan standaard drie foto’s

Een afgedrukt strookje is ongeveer 5 cm breed en 15 cm lang (2 op 6 inch)
Indien je wenst kan je zelf je strookje ontwerpen, uiteraard kunnen wij dit ook gratis voor jou evenement doen.
Als je wenst dat wij dit voor jou doen kan je dit laten weten via email, dan helpen we je graag verder!

Als je zelf aan de slag wilt gaan vind je hier de technische gegevens (je kan ons altijd contacteren als er vragen zijn)

Beschikbaarheid

Opgelet, de vraag naar een fotostand is enorm. We kunnen je alleen helpen als er nog fotostands beschikbaar zijn. nel zijn is dus de boodschap wan op = op. Vraag de beschikbaarheid bij ons na.

Uncategorised