De DJ op het Huwelijksfeest of bedrijfsfeest maakt gebruik van Moving heads. Deze zitten niet in de eenvoudigste formules maar vanaf de Luxe medium set zitten er steeds minimaal 2 in.

Moving heads zijn een moderne uitvoering van de verouderde “Scanners”. Moving Heads zijn lichteffecten die in alle richtingen rond hun as kunnen draaien. In het toestel zitten lampen en gobo’. Deze Gobo’s zijn figuurtjes uitgesneden uit metaal die de vorm van de tekening bepalen. Er zijn een aantal standaardvormen maar het is ook mogelijk deze op maat te maken (VB. met het logo van een firma of de namen van een trouwkoppel).  Doordat ze kunnen draaien zorgen ze op een dansvloer voor een extra dynamische verlichting. Voor een optimaal effect zorgt een rookmachine (indien toegelaten door de zaal), dan zorgt de mistige lucht er voor dat de stralen van de krachtige lampen te zien zijn.

Afhankelijk van de formule zit er een andere type Moving Head bij het materiaal. Dit gaat van de XS2 Dubbele moving heads met Krachtige LED verlichting tot de Moving heads met Philips Palladium 5R lampen in. Laag verbruik lampen met enorme lichtopbrengst.

  • Trouw DJ Moving Head 2

    Trouw DJ Moving Head 2

  • Trouw DJ Moving Head

    Trouw DJ Moving Head

Uncategorised